2014-05-23 18:20:46• hírek • Nagykároly.ro

Búcsúztatták a Kalazanczi végzőseit

A korábbi évek hagyományait követve ebben az évben is látványos műsorral készültek a Kalazanci Szent József Római Katolikus Gimnázium tizenegyedikesei, hogy elbúcsúztassák az intézmény végzős diákjait.

Az alkalomnak most is a Szent László Közösségi Ház volt a helyszíne, amint azt már a résztvevők megszokhatták. A közönség soraiban, az iskola vezetőségén kívül, a tantestület nagy része, valamint a végzős osztályok tanulói foglaltak helyet. A tizenegyedikesek, osztályfőnökeikkel közösen készültek az előadásra, mely a Hófehérke és a 16 törpe címet viselte.

A darab bemutatása előtt  a résztvevők  egy-egy vicces versikével mutatkoztak be a közönségnek. Már ez is hangos tetszésnyilvánítást váltott ki a jelenlévőkből. Az előadás végén pedig, a szalagtűzésre is sor került. A pénteki nap további részében, a végzősök szerenádot adtak tanáraiknak.

Három osztály végez a középiskolában: természettudományok, humán-teológia és közélelmezési szakon, összesen 57 diák. Az intézmény diákjainak ballagási ünnepségére szerdán, május 28-án 10 órától kezdődően kerül sor.

A ballagási ünnepség is a hagyományos keretek szerint zajlik: a végzősök átvonulnak a Kalazanci Szent József templomba, ahol az ünnepi szentmise keretében kerül sor az eseményre.

Elbúcsúztatták a tizenkettedikeseket

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: